Realizăm instalații autorizate de limitare și stingere a incendiilor - pentru siguranța ta.

mai mult de
  • 15 ani de experiență
  • 250 de proiecte finalizate

Focul e o forță pe cât de distructivă, pe atât de incontrolabilă – o simplă scânteie poate provoca pagube de proporții. Responsabilitatea noastră este să prevenim prejudiciile create de incendiile declanșate accidental, în spații industriale și civile. Avem experiența, certificările și perfecționarea profesională necesară pentru realizarea unor sisteme de limitare și stingere a incendiilor eficiente, sigure și autorizate de instituțiile din domeniu și de producătorii de echipamente antiincendiu.

Ne implicăm total în fiecare proiect și suntem motivați să realizăm instalații antiincendiu performante, inovative, care îți protejează în orice moment bunurile, investiția și chiar viața.

Echipa noastră

Beneficiile unui sistem de limitare și stingere a incendiilor sunt nemăsurate – mai ales dacă alegi experții care îți execută proiectul de la A la Z. Compania noastră asigură proiectarea și consultanța tehnică necesară unei instalații antiincendiu perfect funcționale, iar sistemele sunt montate de personal calificat și instruit în domeniul echipamentelor antiincendiu, cu supervizarea unui inginer tehnic autorizat. Realizăm și lucrări de mentenanță și reparație a sistemelor antiincendiu montate, pentru ca acestea să funcționeze la parametri optimi.

Află mai multe